Afbeeldingsresultaat voor logo badminton parantee

 

info:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

 

WAT

Badminton is een sport voor iedereen. Het over de hele wereld gespeelde razendsnelle spel wordt op aangepaste wijze steeds meer beoefend door mensen met een fysieke handicap. Juist deze sport blijkt voor veel lichamelijk gehandicapten uitermate geschikt. Velen vinden er een nieuwe uitdaging in, tot op zeer hoog niveau. Tijdens dit sportuurtje streven we ernaar om badminton aan te bieden op ieders niveau: zowel rolstoelgebruikers als stappers met een motorische beperking kunnen er in harmonie samenspelen. Een afwisseling kan bestaan tussen het gezellig slaan van een pluimpje tot het vormen van stevige duels. 

WIE

Zowel gevorderde spelers als personen met weinig tot geen ervaring zijn bij ons welkom. Momenteel bestaat onze ploeg uit een mix van rolstoelgebruikers en stappers.

WAAR EN WANNEER

De trainingen vinden elke donderdag plaats van 19:30 – 21h in de sporthal De Nayer, Tervuursevest 101, te Leuven, beter bekend als 'het sportkot'. Het seizoen start vanaf begin oktober tot het einde van het schooljaar. In de vakanties zullen er geen trainingen zijn.