Afbeeldingsresultaat voor g voetbal parantee

 

info:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

WAT

OpWaarom is voetbal zo'n populaire sport? Omdat je er geen speciaal (duur) gerief voor nodig hebt en omdat je het zowat overal kan doen? Omdat de basisregels niet moeilijk zijn, en je de rest onder elkaar kan afspreken? Of omdat je het samen met vrienden kan doen, en je ook gemakkelijk nieuwe vrienden kan maken?

 

WIE

OpWat geldt voor zovele jongens en meisjes, geldt ook voor heel wat kinderen met een verstandelijke handicap. Maar voor hen ligt het trainingstempo binnen een gewone voetbalclub vaak te hoog, en daarom is een eigen "g-voetbal" ploeg aangewezen.

Sinds januari 2003 hebben we zo'n ploeg in Leuven. We richten ons zowel op kinderen en jongeren met een leeftijd van 7 tot 18 jaar als volwassenen (+18j). Voetbaltechnisch niveau is niet belangrijk, spelplezier wél!

WAAR EN WANNEER

De trainingen van de 7-18 jarigen gaan elke dinsdag door van 17 tot 18 uur in de KBC-sporthal op het sportkot. De voetbaltrainingen voor de +18 jarigen vinden elke donderdag plaats van 20 tot 21.30h op de voetbalvelden van het sportkot.