Afbeeldingsresultaat voor voetbal parantee

 

info:

       This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

WAT

Wil je je conditie onderhouden, (opnieuw) leren zwemmen, arm- en beenkracht verbeteren of gewoon een uurtje komen relaxen in een gezellige sfeer?

Door de specifieke eigenschappen van water is het zwembad dé plek bij uitstek om op een veilige en weinig belastende manier aan beweging te doen.

Indien je wenst kan je persoonlijke begeleiding krijgen van onze studenten Revalidatie- wetenschappen en Kinesitherapie.

WIE

Iedereen met een motorische beperking is welkom in het zwembad, jong of oud. Er worden steeds op je eigen niveau oefeningen aangeboden, rekening houdend met de doelen die je wil verwezenlijken

WAAR EN WANNEER

Volwassenzwemmen: De trainingen vinden tweemaal per week plaats in het zwembad van het Universitair Sportcentrum te Leuven. Op maandag is het zwembad voor ons beschikbaar tussen 13 en 16u, op donderdag tussen 16 en 18u. 

Jongerenzwemmen voor adolescenten met een fysieke beperking die zelfstandig kunnen zwemmen. Elke zaterdag van 12.15-13.15h in het zwembad van het Universitair Sportcentrum te Leuven.

Kinderzwemmen: Elke zaterdag van 09.15-10.15h in het zwembad van het Universitair Sportcentrum te Leuven.