Afbeeldingsresultaat voor sporttakken parantee

 

 


info:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

WAT

Op de wekelijkse trainingen bieden wij iedereen de kans om aan zijn of haar conditie te werken. Aërobe en anaërobe uithouding, snelheid en weerstand, kracht en lenigheid... Het komt allemaal aan bod. Dit gebeurt op een zeer veelzijdige en laagdrempelige manier. Er is absoluut geen beginniveau of sportieve ervaring vereist.

Zoek je een leuke sportieve uitdaging? Wil je gezellig samen sporten in een leuke groep? Wil je weg van tussen die vier muren van je huis of ziekenhuiskamer? Wil je eindelijk dat goede voornemen waarmaken om iets aan je fysieke conditie te doen? Wil je je kracht, uithouding en snelheid onderhouden of zelfs verbeteren? Er zijn nog veel meer redenen om langs te komen, en vooral: er is GEEN ENKELE reden om het eens niet te proberen.

 

WIE

Op In het verleden stonden deze trainingen open voor alle rolstoelgebruikers. Zij zijn uiteraard nog steeds welkom, maar vanaf nu is deze werking specifiek uitgebreid voor ALLE PERSONEN MET MOTORISCHE BEPERKINGEN!

Wij verwelkomen vanaf nu niet alleen rollers, maar ook stappers met motorische beperkingen. In het bijzonder willen wij deze trainingen richten naar een doelgroep die in Vlaanderen vaak uit de boot valt wat sportaanbod betreft, namelijk de doelgroep van personen met Niet-Aangeboren Hersenletsels (NAH). Oorzaken van NAH kunnen zijn: een verkeersongeval, een CVA, Multiple Sclerose, Ziekte van Parkinson, ...

Iedereen is welkom om bij deze groep aan te sluiten. Sportief aangelegd zijn is niet nodig. Er wordt op een speelse en veelzijdige manier aan de conditie gewerkt zodat iedereen kan trainen op zijn of haar niveau.

WAAR EN WANNEER

De trainingen vinden telkens op dinsdagavond plaats van 16 tot 18u in sporthal De Nayer, Tervuursevest 101, te Leuven.